As avea si eu o intrbare daca pot sa primesc raspuns.Am fost prins furand intr-un magazin,valoare produselor era de 600 de lei.Am recunoscut totul in declaratie,ca am scos alarma cu un patent.paguba a fost recuperata intergral.Sunt student in ultimul an la Stiinte Economice si anul I la Fizica?Am dat declaratie la politie urmand sa fiu chemat din nou,si spunandu-mi-se ca procurorul va decize.Ce credeti poti sa scap fara inchisoare?Mentionez ca am avut o comportare civilizata.Ce parere aveti?
faptul ca sunteti student nu va ajuta cu nimic....dimpotriva!Insa in sitauatia dumneavoastra mi-e greu sa cred ca instanta va va condamna la pedeapsa inchisorii cu executare, probabil veti beneficia de clementa instantei si se va dispune suspendarea conditionata a executarii pedepsei, daca intruniti conditiile art 81 C. pen.Oricum , pentru un viitor licentiat aveti indeletniciri care nu va fac cinste!
Angajati un avocat bun care sa lupte pentru pedeapsa cu suspendare!......
Buna,am vazut acest titlu la forum si chir imi pare rau pentru florinorh,dar as avea si eu nevoie de putin ajutor in ceea ce priveste furtul calificat,va rog frumos.Am de predat pentru facultate(sunt studenta anul 2 la Facultatea de Drept "Vasile Goldish"),nu tocmai un referat dar am de facut un portofoliu,referat nu conteaza asta,ceea ce ma priveste pe mine sunt etapele rezolvarii furtului calificat,de la la inceput,platirea unor taxe la judecatorie,cu parti,pana la sentintza finala.Sper sa ma fi inteles de ce am nevoie si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta.Va multumesc.Oana
Furt
streqeu
Buna ziua,vreau sa ma lamuriti...daca in cursul acestui an scolar...impreuna cu inca o persoana am sustras din clasele la scoala de unde suntem: 2 telefoane si ... (vezi toată discuția)