Buna. Tatal meu (decedat) apare pe actul de proprietate al unui teren de la tara, impreuna cu alte rude, iar un domn pretinde ca de fapt acel teren ii apartine doar lui. Faza e urmatoarea: am fost data in judecata de acest domn, desi eu nu il cunosc si nici nu stiam de existenta acestui teren sau a dânsului. Ce pot face in acest caz? Nu imi doresc sa fiu implicata. Pot sa scriu de mana o declaratie prin care sa spun ca nu ma intereseaza pamanturile lor sau trebuie o declaratie in fata unui notar? Va multumesc :)
Acum o luna mama a fost la Orange sa rezilieze contractul de Orange pentru unul din numerele detinute.(avem doua numere active, unul il folosesc eu, iar altul ea) Contractul acela urma sa expire, asa ca a facut o cerere ca sa nu mai fie prelungit. Atunci a aflat ca ea mai are inca un numar activ, pe care l-a avut acum multa vreme, insa contractul pentru acel numar a expirat, insa ea fara sa isi dea seama a continuat sa il plateasca. Ideea e ca, acum i-am verificat contul online de orange si am descoperit ca acel contract a fost prelungit acum un an, cand ea de fapt a mers sa prelungeasca alt numar, numarul ei personal. Ce se poate face in acest sens, avand in vedere ca timp de cel putin 4 ani a platit 50 de lei pe luna un numar pe care nici nu l-a folosit? Nu avem niciun act care sa dovedeasca prelungirea acelui contract, iar numarul pe care a fost sa il rezilieze acum o luna inca e activ desi ar fi trebuit sa fie reziliat.