avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract orange

Acum o luna mama a fost la Orange sa rezilieze contractul de Orange pentru unul din numerele detinute.(avem doua numere active, unul il folosesc eu, iar altul ea) Contractul acela urma sa expire, asa ca a facut o cerere ca sa nu mai fie prelungit. Atunci a aflat ca ea mai are inca un numar activ, pe care l-a avut acum multa vreme, insa contractul pentru acel numar a expirat, insa ea fara sa isi dea seama a continuat sa il plateasca. Ideea e ca, acum i-am verificat contul online de orange si am descoperit ca acel contract a fost prelungit acum un an, cand ea de fapt a mers sa prelungeasca alt numar, numarul ei personal. Ce se poate face in acest sens, avand in vedere ca timp de cel putin 4 ani a platit 50 de lei pe luna un numar pe care nici nu l-a folosit? Nu avem niciun act care sa dovedeasca prelungirea acelui contract, iar numarul pe care a fost sa il rezilieze acum o luna inca e activ desi ar fi trebuit sa fie reziliat.
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
laurasrb, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate prelungi un contract de prestari servicii pe inca un an fara acordul beneficiar​ului?. szade szade Buna ziua .As dori sa-mi raspundenti la intrebarea de mai sus ,adica juridic e posbil asa ceva,fara acordul meu?. Am contract cu Orange-ul pe ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telefonie mobila guiualina guiualina Buna ziua! Am contract cu un operator de telefonie mobila de 12 ani, 2 numere pe acelasi contract. Acum doresc modificarea tipului de abonament cu unul mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre societate recuperari creante paliuk02 paliuk02 in urma cu aproape 2 ani mi-am rezilat contractul la romtelecom, trecand pe astral. Insa dupa cateva luni m-au sunat cei de la eos sa imi spuna ca am o datorie ... (vezi toată discuția)