avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare debit de catre societate recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare debit de catre societate recuperari creante

in urma cu aproape 2 ani mi-am rezilat contractul la romtelecom, trecand pe astral. Insa dupa cateva luni m-au sunat cei de la eos sa imi spuna ca am o datorie la romtelecom cum ca am fost o data sunata si mi-am prelungit contractul cu cei de la romtelecom prin telefon
Acum am fost resunata, cu aceeasi problema
E adevar ca am fost sunata si intrebata daca vreau sa imi schimb abonamentul, dar nu mi-a zis nimeni ca asta inseamna prelungirea lui pentru 2 ani....
E posibil sa faci un contract prin telefon?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 16:31, 4 Ianuarie 2011
nu. spuneti-le sa va arate actul aditional prin care ati prelungit contractul initial cu inca 2 ani si pina la data la care veti primi actul refuzati orice discutie cu ei.

nu este nevoie sa discutati cu ei prea mult, le comunicati doleantele dvs si apoi puteti sa le inchideti telefonul daca continua sa va sune.
se pot prelungi contractele si telefonic. insa dvs v-ati dat acceptul?
paliuk02 a scris:

in urma cu aproape 2 ani mi-am rezilat contractul la ....................., trecand pe ................. Insa dupa cateva luni m-au sunat cei de la ................ sa imi spuna ca am o datorie la .............................. cum ca am fost o data sunata si mi-am prelungit contractul cu cei de la.............................. prin telefon
Acum am fost resunata, cu aceeasi problema
E adevar ca am fost sunata si intrebata daca vreau sa imi schimb abonamentul, dar nu mi-a zis nimeni ca asta inseamna prelungirea lui pentru 2 ani....
E posibil sa faci un contract prin telefon?

:offtopic:Va rog frumos sa stergeti denumirile societatilor implicate in discutie deoarece in forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
cereţi să vă pună la dispoziţie înregistrarea convorbirii telefonice prin care v-aţi exprimat acordul cu prelungirea/reânnoirea contractului de servicii, dar verificaţi-vă şi primul contract, cel expirat, ce clauze conţine.
Intr-un proces civil se va dovedi ca acest contract a expirat si nu a mai existat un act aditional care sa prelungeasca perioada. Deci....parerea mea este ca nu exista niciun act scris care sa dovedeasca acest lucru.
Un contract nu poate fi verbal ci scris si semnat.
La fel si la telefonia mobila unde luna asta i-am amenitat ca reziliez contractul si ei mi-au spus ca au taxa de reziliere de 150 euro. Le-am scris si le-am spus sa-mi puna la dispozitie contractul semnat intre parti intrucat contractul semnat de mine expira in 2003 si de atunci nu am mai semnat nimic.
Apoi am fost sunat si mi s-au oferit 1.000 minute nationale, 150 nationale si bonus 6 luni - 1000 minute nationale doar ca sa raman la ei. Asa am facut. Deci....nu are nicio valoare juridica acea prelungire telefonica...

Alte discuții în legătură

Upc nu doreste rezilierea unui contract al unei persoane juridice,prelungit abuziv leila memet leila memet buna seara,societatea mea a contractat un abonament de 2 ani de la upc de internet si televiziune,si acum pe data de 5 ian 2013 s-a incheiat;in decembrie anul ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contract de telefonie mobila hp777 hp777 Buna. La data de 25.08.2017 se implinesc 2 ani, perioada pentru care am incheiat contractul initial cu firma de telefonie mobila. Printr-un act aditional ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)