in urma cu aproape 2 ani mi-am rezilat contractul la romtelecom, trecand pe astral. Insa dupa cateva luni m-au sunat cei de la eos sa imi spuna ca am o datorie la romtelecom cum ca am fost o data sunata si mi-am prelungit contractul cu cei de la romtelecom prin telefon
Acum am fost resunata, cu aceeasi problema
E adevar ca am fost sunata si intrebata daca vreau sa imi schimb abonamentul, dar nu mi-a zis nimeni ca asta inseamna prelungirea lui pentru 2 ani....
E posibil sa faci un contract prin telefon?
Exista in contractele de prestari servicii la articolul privind "durata contractului" si specificatia ca acel contract se poate prelungi in mod automat cu perioade succesive de ...x ani, in cazul in care nu se notifica altceva.
Cititi cu atentie contractul si anexele ce le-ati semnat si adresativa unui avocat.
De regula la perioade mari de contract se acorda diverse suplimente la contract cu titlu gratuit gen minute, viteza, echipamente, etc. Pentru perioada trecuta este clar ca ati primit bonusul, dar pentru cea noua ce bonus au dat ? Niciunul ? Atunci puteti invoca mai multe aspecte morale si comerciale.
De acord cu ce spui tu @nod, dar juridic vorbind cate aberatii scriu astia prin contracte de iti sta mintea in loc si ii faci praf daca te duci in instanta pe clauze abuzive.
Sa-ti dau un exemplu?
Garantul ipotecar la un contract de credit " se angajeaza sa nu atace in instanta vreodata nimic in legatura cu prezentul contract de credit..." Cum ti se pare?
Este, într-adevăr abuzivă, însă am convingerea că poţi refuza semnarea unui contract care are înserată o astfel de clauză, de altfel am întâlnit contracte redactate de către notari prin care aceştia se exonerează la rândul lor de orice răspundere decurgând din conţinutul sau executarea acelui contract.