avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Clauze abuzive in contract de telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Clauze abuzive in contract de telefonie mobila

Buna.
La data de 25.08.2017 se implinesc 2 ani, perioada pentru care am incheiat contractul initial cu firma de telefonie mobila.
Printr-un act aditional incheiat in ianuarie 2017 - pentru 1 an - expira in ianuarie 2018, - am modificat o optiune in cadrul contractului (un numar mai mare de minute nationale).
Doresc sa stiu daca pot sa denunt unilateral contractul , in data de 25.08.2017, adica la finalizarea celor 2 ani de contract?
Am gasit alte oferte mai avantajoase.
In caz de reziliere unilaterala, ei sustin ca mai am de plata nr. de luni ramase inmultit cu abonamentul lunar!!
Din cate am citit, acestea se incadreaza la clauze abuzive.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 12:08, 27 Mai 2017
In actul aditional ce scrie? ca se prelungeste contractul inca 1 an ?Daca ati semnat ca sunteti de acord cu prelungirea nu puteti rezilia inainte de termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila Muresan Felicia Muresan Felicia Va rog frumos sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: In 2009 am incheiat un contract de voce pe 2 ani si am primit la oferta un telefon mobil si \"N\" ... (vezi toată discuția)