avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate andreeacoryna

Activitate andreeacoryna

Va mulțumesc pentru răspuns.Sarbatori Fericite!
I am cerut doamnei sa_mi de-a nota de transport..nu mi a răspuns..orice mesaj i am trimis mi le citește și nu îmi mai răspunde.
Am nevoie de un sfat din partea celor priceputi. Sunt pentru prima data intr-o astfel de situatie, motiv pentru care nu stapanesc prea bine instrumentele care pedepsesc inselaciunea.am vrut să achiziționez un expresor și mi sa cerut plata online..mă gândeam că poate se gândește dest că nu voi ridica coletul și va trebui sa suporte cheltuielile transportului..și am platit.insa coletul meu nu mai apare .persoana respectiva zice că mi l a trimis dar eu am sunat la toate firmele de transport și nu figurez cu nici o ridicare de colet..i am spus vânzătorului că i voi face plângere.mi a citit mesajul dar nu îmi mai răspunde.ce as putea face va rog sa mi spuneți.va mulțumesc
Răspuns la discuția Paternitate
Multumesc dmna Neagu Elena ,am sa vb cu un avocat si sper sa rezolv aceasta temere.
Multumesc pt raspunsuri.
Si sa nu mai îndure copilul meu rusine pt ca pe certificat nu are tata..ca suficienta rusine si suferinta am avut eu din cauza lui.
Cred ca este angajat ,sa casatorit si a trecut pe numele sotiei aceasta are magazine deschise iar el aprovizioneaza cu marfa din cate am obseevat..as vrea sa i dovedesc ca este tatal copilului si sa i plateasca copilului ce i se cuvine ca din suflet nu a facut acest lucru.ma deranjat faptul ca am inteles ca isi doreste copil cu actuala sotie(ce este normal ,nu sunt contra),doamne fereste,iar de acest copil pe care îi are nici nu îl saluta pe strada macar.
As mai avea o întrebare,cat m-ar costa sa deschid proces(test de paternitate,avocat,etc)aprox.
Nu cred ca ar dori sa îl recunoasca de buna voie pentru ca o facea ..am locuit un timp împreuna cand copilul avea 8-9luni..apoi ne am despartit si eu mi am crescut singura copilul iar el nici macar nu ia adus o bombonica niciodata.atunci nu nega ca ar fi al lui
Va multumesc.