Am nevoie de un sfat din partea celor priceputi. Sunt pentru prima data intr-o astfel de situatie, motiv pentru care nu stapanesc prea bine instrumentele care pedepsesc inselaciunea.am vrut să achiziționez un expresor și mi sa cerut plata online..mă gândeam că poate se gândește dest că nu voi ridica coletul și va trebui sa suporte cheltuielile transportului..și am platit.insa coletul meu nu mai apare .persoana respectiva zice că mi l a trimis dar eu am sunat la toate firmele de transport și nu figurez cu nici o ridicare de colet..i am spus vânzătorului că i voi face plângere.mi a citit mesajul dar nu îmi mai răspunde.ce as putea face va rog sa mi spuneți.va mulțumesc
Exista posibilitatea sa fie vorba de o înșelăciune.
În ziua de astazi se practică foarte mult asa ceva.
Insa, fiind perioada sărbătorilor de iarnă se si întârzie foarte mult cu livrarea.
Mergeti la politie sa vedeți ce va spun.
Poate discutati cu vreun anchetator și nu cu politistul de la poarta.
Este bine sa vorbiți la politie deoarece ei știu ce firme au mai dat tepe și pot obține și informații de la alți colegi.
Este necesar sa aiba și niște informații.
faceti plangere pt inselaciune, urgent. Nu mai asteptati ca nu mai vine niciun colet.
Nu se plateste in avans la persoane fizice, ci numai ramburs dupa verificare colet.