am o intrebare la care incerc sa gasesc raspunsul de cateva luni,
eu invat dar nu stiu daca ma vor primi la examen,...am o societate profesionala de consilieri juridici, dar nu am contract de munca, sunt jurista,inscrisa in uniunea colegiilor consilierilor juridici din romania de 5 ani, dar cand am facut societatea,fiind asociat unic nu aveam dreptul sa imi fac contract de munca, iar apoi nu am considerat necesar...
m am interesat la CSM, dar mi au zis ca nu poate sa mi zica, sa depun dosarul si comisia o sa hotarasca:((
oare o sa ma primeasca la examen??
Am o nelamurire: boroi, in cursul selectiv pt licenta,dr civl,referitor la Simulatie , pg. 283 scrie : categoria tertilor include si cr chirografari ai partilor, sucesorii cu titlu particular...ai partilor simulatiei daca prin actul secret li se incalca drepturile proprii" De ce la intrebarea 5 din grila 1-concurs de admintere in magistratura martie 2010 nu e si raspunsul A ??? si nici la intrebarea nr 2 din testul cartii lui nu e si B????
Teste grilă pentru concursuri şi examene
Gabriela Răducan, Adrian Mihai Hotca, Mircea Damaschin, Carolina Maria Niţă, Ana Maria Mihai
aici sunt toate materiile
camicris,
nu-l baga in seama,...asta e lumea...mai sunt si rautaciosi,egoisti,etc....
noi,iti multumim si chiar apreciem gestul tau=D>
si fac toate grilele care le am, la fiecare intrebare am scris din ce materie e si dupa ce invat caut grilele corespunzatoare materiei,; cred ca ajuta la fixarea cunostintelor .
unii zic ca nu e bine sa faci grilele imediat dupa ce inveti materia, dar la mine ma ajuta, s-a intamplat sa nu dau importanta la anumti aspecte.
oricum, asa am inteles ca orice fraza nu trebuie sarita!!!:( nu merge cu sinteze,rezumate....
completez cu birsan, deak, cosmovici, eugeniu safta-romano(e un fost prof de la universitatea Al.I Cuza din iasi,cartea e cam veche,1997, dar cuprinde jurisprudenta f ff multa), si macovei,
eu mi am luat curusul selectiv pt licenta a lui BOROI,cuprinde aproape tot civilul, partea generala e chiar toata!
neaparat sa inveti dupa el sau macar sa citesti ce are diferit fata ce autorul de pe care inveti tu
cu inceputul..: drept civil general -o saptamana, acum am terminat reale - tot intr-o sapt, la proceduri voi sta cate 2 sapt !
si cum am socotit, imi e destul timpul sa invat toata materia pana la examen,la jumatea lunii octombrie sau noiembrie..cand o sa fie....