avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Activitate Luna55

Activitate Luna55

Răspuns la discuția Pot castiga procesul?
Multumesc frumos pentru intervenție. Ii stiu numarul de înmatriculare al masinii si numele mic, daca o fi real su acesta. Exista si niste persoane liant, despre ele am mai multe informații pentru ca le au publice, spre deosebire de el.
Ideea a fost sa ii furnizez o suma de bani destul de mare din care sa poata face mai multi jucand la pariuri sportive (fotbal). Insa mai mult au iesit necâștigătoare, iar apoi a continuat sa îmi ceara ca sa ii "refaca". A mai cerut si altor persoane, unele i-au dat, insa in momentul de fata, el continua sa imi ceara, dar nu mi-a inapoiat nimic. Propune solutii de escrocare a altora si un trai bun daca merg sa locuiesc cu el, dar nici măcar nu ne-am întâlnit vreodată. Pare sa aiba profilul unui psihopat si al unui interlop, totodata. Manipularea lui e pe toate partile si isi construieste atent scenariile.
Daca am fost pacalita sa trimit bani cuiva care se oferea sa ii înmulțească si am toate conversatiile in scris intre noi, unde se vede ca a solicitat si a explicat cum ar face, pot sa recuperez banii? Poate ajunge la închisoare?