Daca am fost pacalita sa trimit bani cuiva care se oferea sa ii înmulțească si am toate conversatiile in scris intre noi, unde se vede ca a solicitat si a explicat cum ar face, pot sa recuperez banii? Poate ajunge la închisoare?
Pare a fi vorba despre o inselaciune va trebui sa formulati o plangere penala angajand in prealabil un av specializat in penal.Pana la proces e cale lunga...
Multumesc frumos pentru intervenție. Ii stiu numarul de înmatriculare al masinii si numele mic, daca o fi real su acesta. Exista si niste persoane liant, despre ele am mai multe informații pentru ca le au publice, spre deosebire de el.
Ideea a fost sa ii furnizez o suma de bani destul de mare din care sa poata face mai multi jucand la pariuri sportive (fotbal). Insa mai mult au iesit necâștigătoare, iar apoi a continuat sa îmi ceara ca sa ii "refaca". A mai cerut si altor persoane, unele i-au dat, insa in momentul de fata, el continua sa imi ceara, dar nu mi-a inapoiat nimic. Propune solutii de escrocare a altora si un trai bun daca merg sa locuiesc cu el, dar nici măcar nu ne-am întâlnit vreodată. Pare sa aiba profilul unui psihopat si al unui interlop, totodata. Manipularea lui e pe toate partile si isi construieste atent scenariile.