avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot castiga procesul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot castiga procesul?

Daca am fost pacalita sa trimit bani cuiva care se oferea sa ii înmulțească si am toate conversatiile in scris intre noi, unde se vede ca a solicitat si a explicat cum ar face, pot sa recuperez banii? Poate ajunge la închisoare?
Cel mai recent răspuns: _Alin_ , utilizator 02:06, 29 August 2018
Incercati sa detaliati, nu inteleg exact despre ce este vorba.
Pare a fi vorba despre o inselaciune va trebui sa formulati o plangere penala angajand in prealabil un av specializat in penal.Pana la proces e cale lunga...
Multumesc frumos pentru intervenție. Ii stiu numarul de înmatriculare al masinii si numele mic, daca o fi real su acesta. Exista si niste persoane liant, despre ele am mai multe informații pentru ca le au publice, spre deosebire de el.
Ideea a fost sa ii furnizez o suma de bani destul de mare din care sa poata face mai multi jucand la pariuri sportive (fotbal). Insa mai mult au iesit necâștigătoare, iar apoi a continuat sa îmi ceara ca sa ii "refaca". A mai cerut si altor persoane, unele i-au dat, insa in momentul de fata, el continua sa imi ceara, dar nu mi-a inapoiat nimic. Propune solutii de escrocare a altora si un trai bun daca merg sa locuiesc cu el, dar nici măcar nu ne-am întâlnit vreodată. Pare sa aiba profilul unui psihopat si al unui interlop, totodata. Manipularea lui e pe toate partile si isi construieste atent scenariile.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util


Luna55 a scris:

dar nici măcar nu ne-am întâlnit vreodată.


Daca nu v-ati intalnit vreodată, cum ati putut da bani unei persoane cu care nu v-ati intalnit vreodată?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de pariuri - posibil pariuri pe meciuri fictive operator2 operator2 Buna ziua, Am si eu o intrebare,de ceva vreme sant jucator de pariuri la diferite agentii de pariere. Ieri am facut un bilet cu 7 meciuri din care 3 sant ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am o intrebare daca o persoana de alta origine iti ... Alexa78 Alexa78 Buna seara. Am o intrebare daca o persoana de alta origine iti face o donație legala cu o suma mare de euro trebuie platit taxe europene la curtea de justie ... (vezi toată discuția)
Cum sunt aparate salariile traducatorilor? ContSters83715 ContSters83715 Cum se garanteaza salariile, cuantumurile si cazurile speciale ( si traducator si interpret) la nivel national pentru traducatori si interpreti in 2010 in ... (vezi toată discuția)