Scurt: am trecut casa pe mine(era pe parinti inainte), casa ii 80% gradina 20% casa, am fost la notar, platit mult si bine, vine anul 2020, bam......impozit dublu. Motivare: tot pamantul amu ii considerat construibil, intravilan....bla bla...inainte era defalcat gradina de casa si plateam mai putin.
Intrebare: chiar exista o lege noua pe tema asta ? sau ii greseala a primariei?
Nu am statie, apa e deversata intro fosa simpla - sa nu zic gaura in pamant, acoperita. Asa functioneaza de ani buni, dar acuma vreau sa schimb, nu pot peste noapte, nu dispun de atatia bani sa fac atatea. Legal, pot face ceva sa aman chestia asta? eu chiar vreau sa fac bransarea, dar nu acuma. Hai nu 1 an, o mut pt la vara, se poate face ceva legal?
Salutare experti,
La tzara am o casa cu fosa septica, in casa toaleta(nu ii tzara tzara). Am primit foaie de la agentia de apa/directia de apa care zice "Sa ma bransez la canalizare in termen de 30 de zile astfel amenda".
Intrebarea: Poate sa ma amendeze?
Eu vreau sa ma bransez, dar nu acuma, am alte planuri, peste 1 an 2 as vrea. Ce se poate face aici?
Hello experti in legi,
Exista ceva program sa putem sa ne punem panouri solare pe bloc, dar costurile sa fie partial suportate de noi, si partial de stat?
Se da una bucata administrator, acesta isi face munca ok, si face totul ca la carte. Cativa nu le-o placut de el, si presedintele anterior a reusit sa adune destui oameni la o adunare generala, si sa votat sa fie schimbat. Acuma, contractul lui cu asociatia este pe nedeterminat si specifica ca poate fi demis numai prin 51% dintre locatari. Ii legala hotararea de AG sa fie demis?