avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit mai mare dupa schimbare CF?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit mai mare dupa schimbare CF?

Salutare experti legali,

Scurt: am trecut casa pe mine(era pe parinti inainte), casa ii 80% gradina 20% casa, am fost la notar, platit mult si bine, vine anul 2020, bam......impozit dublu. Motivare: tot pamantul amu ii considerat construibil, intravilan....bla bla...inainte era defalcat gradina de casa si plateam mai putin.
Intrebare: chiar exista o lege noua pe tema asta ? sau ii greseala a primariei?

Ms mult dragi experti!
Spor

Alte discuții în legătură

Probleme cu teren intravilan van_allen78 van_allen78 mama a cumparat un teren de 20 de ari intravilan in urma cu 20 de ani de la un vecin, in continuarea gradinii noastre. A platit atunci o suma imensa, caci ... (vezi toată discuția)
Descrierea imobilului din cf dariad dariad Ma confrunt cu urmatoarea problema referitoare la descrierea imobilului din CF. Redau in ordine cronologica toate documentele pe care le detin: - Am extrase ... (vezi toată discuția)
Despagubire teren in zona protectie sit arheologic Mandarin87 Mandarin87 Buna ziua, In 2018, am cumparat un teren intravilan, intre case(tot e construit de jur in prejur), care in contractul de vanzare cumparare este specificat ... (vezi toată discuția)