avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters496350

Activitate ContSters496350

Si daca el nu lucreaza cum se pot recupera banii ? Din cate stiu are ajutor social si mai munceste cu ziua,tocmai ca sa nu plateasca copilului pensia alimentara
Din casnicia anterioara ,am un baietel de 12 ani. Hotararea de divort este definitiva si irevocabila,iar tatal copilului a fost obligat sa plateasca pensia alimentara de 80 de lei lunar ,el lucrand fara forme legale si tinand cont de salariul minim pe economie din anul 2007 cand am divortat. Initial imi doream ca sotul actual sa il infieze pe baietel,tatal biologic fiind de acord,insa ma gandesc ca este dreptul copilului si nu cred ca iau cea mai buna decizie. Cum as putea sa procedez daca tatal nu si-a respectat angajamentul de a plati pensia alimentara timp de 11 ani ? Se mai poate face ceva ?
Răspuns la discuția Buna ziua
Multumesc pentru raspuns
Discuție Buna ziua
Sotul meu este in proces cu fosta concubina, cu care are un copil. Cat ar plati pensia alimentara,tinand cont ca el lucreaza 4 ore si avem impreuna un copil? Copilul meu din casnicia anterioara se poate spune ca este tot in intretinerea lui daca nu primesc pensia alimentara ?Multumesc
Discuție Adoptie copil
Buna seara. Sunt recasatorita ,iar actualul sot doreste sa adopte copilul pe care il am din casatoria anterioara. Am discutat cu tatal copilului si este de acord. Putem face actele prin notariat sau prin judecatorie? Unde anume ar trebui sa mergem ? Multumesc anticipat