Care este situatia creselor particulare?
Noi platim mereu cu o luna in avans. Luna martie a fost platita integral in februarie, am platit si taxa de reinscriere si acum ne-au emis facturi pt aprilie pentru toata suma (program lung cu 2 mese si 2 gustari) si cica din mai se gandesc ce pot scadea ca si sume. Mi se pare deplasat. Plus ca au o atitudine de genul “platiti facturile daca vreti sa aveti unde aduce copilul dupa nebunia asta”.
Vazusem undeva ca ei nu ar avea dreptul sa emita facturi in perioada asta pt ca nu au cum sa-si exercite activitatea fiind inchise prin lege.
Ms frumos pentru raspuns.
Nu mai are permis, a ramas cu masina doar.
Lucrurile se agraveaza... a inceput sa ameninte, acum 2 zile s-a pus in fata masinii unui vecin si nu il lasa sa plece (zicea ca el este pe spatiul public si are voie sa stea acolo), dupa ce a reusit sa plece vecinul cu masina, a alergat dupa masina... a iesit si a inceput sa zica ca el este nebun si sa provoace taticii (“hai care se pune cu mine? Nu mai aveti curaj?”)... sotul meu s-a trezit cu el langa masina, statea si se holba la sotul meu. O vecina de la parter s-a speriat pt ca s-a trezit cu el aproape de geam, a stat si s-a holbat la ea in casa pt cateva minute bune...
Vrem sa mergem sa depunem o plangere colectiva pt hartuire.. nici nu stim ce sa-i mai facem..
Avem la bloc o situatie si nu stim cum sa o mai scoatem la capat. Avem un vecin care are probleme cu alcoolul, dar are si ceva probleme psihice.
Face / a facut urmatoarele lucruri:
- se ia de mamicile care stau in fata blocului cu cei mici, le zice ca el este nebun si ca sa aiba grija
- a spart o sticla in fata unui carucior si apoi a inceput cu “scuze frate, mi-a scapat...”
- incearca sa se bage in seama aiurea pt ca a observat ca lumea a inceput sa incerce sa-l ignore;
- a spart un pepene in fata unei mamici;
- incearca sa provoace taticii pt a se lua de el;
- sta si bea bere in fata blocului si se holbeaza la cate o persoana;
- azi dim a stat si s-a holbat la mine si la copil, apoi s-a dus si a inceput sa se invarta in jurul masinii noastre;
- acum ceva timp si-a bagat singur un cutit in roata de la masina si am inteles ca mereu are cutit la el; etc
Toti ne simtim ca nu suntem in siguranta. Mie imi este teama sa ies sa duc gunoiul pt ca nu stiu cum i se pune pata pe mine sau ce ii mai trece prin cap.. toate mamicile au tot chemat politia, a fost internat 2 saptamani pe semnatura mamei lui... nu stim ce putem face ... politia zice ca poate sa intervina doar daca agreseaza pe cineva.. noi nu vrem sa asteptam un incident mai grav...