avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate Maziluiuliana

Activitate Maziluiuliana

Discuție Taxa auto
Buna ziua am depus dosarul pt taxa auto si din gresala am dat contul de la firma la care am fost asociat acum nu il mai pot schimba deoarece bani sau virat in contul respectiv.Cum as putea sa imi iau taxa daca asociatul are datorii la stat si bani au fost retrasi de anaf pt datoriile lui?tin sa mentionez ca masina este luata de sot pe persoana fizică nici decum pe persoana juridica adică pe firmă
Perioada aprilie 2017-8 august 2017 am fost in crestere copil se ia in calcul?multumesc frumos
Data nasteri ar fi pe 9 martie2019 si data incetari este pe 23 august 2019

Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a nasterii si data incetarii c.i.m. ?

Buna ziua am fost in crestere copil pana la data de 8august 2017 m-am întors la munca mai devreme pentru a beneficia de suplimentul de inserție de atunci a trecut 1 an si un pic acum sunt însărcinată a 2 oară sefii nu au putut sa imi mai faca programul pe care il aveam de luni-vineri de la 9-5 asa ca trebuia sa vin la programul de magazin si nu am cu cine lasa copilul sunt doar eu cu el in bucuresti asa ca am fost nevoită sa imi semneZ demisia.Mai pot beneficia de indemnizația de crestere copil?acum am 3 luni de cand sunt insarcinata