avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa auto

Buna ziua am depus dosarul pt taxa auto si din gresala am dat contul de la firma la care am fost asociat acum nu il mai pot schimba deoarece bani sau virat in contul respectiv.Cum as putea sa imi iau taxa daca asociatul are datorii la stat si bani au fost retrasi de anaf pt datoriile lui?tin sa mentionez ca masina este luata de sot pe persoana fizică nici decum pe persoana juridica adică pe firmă
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2019
Maziluiuliana, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto pe firma - firma dizolvata din 2010 egradinaru egradinaru Buna ziua, Cum se poate cere restituirea taxei auto pentru auto luat pe firma iar firma dizolvata intre timp, din 2010? Mentionez ca masina INCA mai este ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la firma proprie Gyuri291313 Gyuri291313 Buna ziua, In anul 2006 am dat in imprumut firmei mele o suma de bani cu care am achizitionat un autoturism, evident pe firma. Datoria a fost contabilizat ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina sh - achizitie tva Roger25 Roger25 Buna ziua, Am gasit un tip (pare de incredere, din ce imi povesteste), care are o firma care se ocupa cu masini second-hand din spatiul intracomunitar ... (vezi toată discuția)