avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate TropeC

Activitate TropeC

Răspuns la discuția Acordare CCC
Vă mulțumesc frumos pentru promptitudine! Mă bucur că mai există persoane ca dumneavoastră. De mai bine de o lună sunt trimisa dintr-o instituție în alta fără a mi se spune exact ce trebuie să fac.
Multă sănătate vă doresc!
O zi frumoasa!
În cazul în care nu întrunesc condițiile pentru acordarea concediului de maternitate, pot beneficia de CCC dacă în momentul depunerii dosarului la primărie nu mai sunt angajată? (Repet, am lucrate 24 de luni consecutive)
Am mers la AJOFM, dar mi s-a refuzat dosarul pe motiv că în săptămână 38 de sarcină sunt inaptă pentru a munci.
Discuție Acordare CCC
Bună ziua! Situația mea este următoarea: sunt însărcinată în 38 de săptămâni, având DPN 10 septembrie. Până în acest moment am lucrat 24 de luni consecutive. Pe 31 august mi se termină CIM deoarece sunt angajată pe perioada determinata.
Momentan sunt în concediu de maternitate, însă după 31 august nu voi mai putea beneficia de acest concediu. Întrebările mele sunt următoarele:
1. Cele 42 de zile obligatorii după naștere cine mi le va asigura?
2. Dacă există această pauză de 10 zile din momentul în care CIM încetează și până voi naște, voi putea beneficia de indemnizația creștere copil? Dacă da, cum mi se va calcula?