avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate valentinaanghel

Activitate valentinaanghel

Mulțumesc pentru răspuns. Dacă firma nu reia activitatea până atunci soluția va fi incetare cim art 55 sau prelungirea suspendării art. 54. . Așa proiectez viitorul.
Buna ziua! O societate doreste suspendarea activitatii la Registrul comertului. Poate ramane CIM suspendat pentru concediu cresterea copilului ? Eu consider ca da. Multumesc anticipat.
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca se calculeaza majorari de intarziere la impozitul pe dividende d100/07.2024 ,de la data de 27.05.2024 si pana la 25.08.2024, in cazul in care dividendele au fost distribuite si platite in luna Iulie , dar declaratia unica a fost transmisa din data de 27.05.2024 . Va multumesc anticipat pentru raspuns.
salariul minim industria alimentara
Buna ziua!
De la 01.07.2024 salariul minim in industria alimentara ramane 3436?
Pentru un salariat cu o vechime mai mare de 2 ani in firma din industia alimentara salariul trebuie sa fie mai mare de 3700?
pe platforma anofm apare declarat , dar nu stiu cat de corect este
In Lege scrie in 5 zile lucratoare. Oare daca se transmite asa cum am scris mai sus se considera declarat?
Buna ziua,
Un loc vacant poate fi declarat LUNI zi nelucratoare, iar salariatul sa inceapa activitatea in ziua urmatoare,zi lucratoare?Revisalul va fi transmis in ziua declararii locului vacant. Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare: Un salariat angajat pe perioada nedeterminata poate beneficia de indemnizatie de somaj daca dupa 5 luni de la angajare se desfiinteaza postul? Anterior acestui cim a avut un alt cim pe o perioada de 5 ani. Multumesc!
Răspuns la discuția Angajare pensionar
Dar cine se pensioneaza dupa data de 01.01.2024 mai poate fi reangajat cu un nou cim la aceeasi firma de a doua zi?Multumesc pentru raspuns!