avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate valentinaanghel

Activitate valentinaanghel

Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare: Un salariat angajat pe perioada nedeterminata poate beneficia de indemnizatie de somaj daca dupa 5 luni de la angajare se desfiinteaza postul? Anterior acestui cim a avut un alt cim pe o perioada de 5 ani. Multumesc!
Răspuns la discuția Angajare pensionar
Dar cine se pensioneaza dupa data de 01.01.2024 mai poate fi reangajat cu un nou cim la aceeasi firma de a doua zi?Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua,
Dupa modificarea de la 01.01.2024 a Legii pensiilor mai putem angaja pensionar fara ai fi afectata pensia? Va multumesc pentru raspuns!
Răspuns la discuția Data incetarii cim radiere firma
asa am facut . Multumesc foarte mult,
Răspuns la discuția Data incetarii cim radiere firma
nu gasesc in HG 905/2017 - exceptia . Azi 22.11 este data radierii. Sa transmit 23.11 data incetarii suspendarii si 23.11 data incetarii cim? multumesc
Răspuns la discuția Data incetarii cim radiere firma
Dar termenul pentru transmitere incetare suspendare nu trebuie sa fie cu o zi inainte?
Răspuns la discuția Contract intership - mod calcul
Nu aveti un raspuns?
Cintract intership: Pentru un contract de intership cu 2 ore/zi indemnizatia este 412 lei, iar CAS=103, CASS=21, impozit=27, net =241?Multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua! O firma in curs de radiere are o salariata in concediu creștere copil . La data certificatului de radiere se încetează suspendarea și se încetează contractul de munca? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Buna ziua!
Cu ce articol / Lege se poate prelungii sau acorda concediu pana la 3 ani pentru o salariata care trebuie sa revina dupa 1 an si 10 luni? Copilul nu este cu dizabilitati. Multumesc!