avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal absente nemotivate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal absente nemotivate

Buna seara,
Avem un salariat care absenteaza nemotivat. Azi transmitem revisal conform art. art.51 alin. 2 din Codul Muncii. Si tot azi transmit Revisal cu incetare suspendare cu data de maine. Daca nici maine nu se prezinta din nou transmire revisal ca si azi. Este corect? Sau ar fi mai bine ca maine sa modific in revisal data suspendare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: valentinaanghel , utilizator 18:15, 20 Ianuarie 2025
Suspendarea are o perioada, situatia in care puteti modica doar data de sfarsit a suspendarii fara sa mai operati incetarea.
Da, dar azi pot sa nu transmit incetare suspendare si maine daca salariatul nu se prezinta se modific perioada suspendare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate si inregistrare in revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, 1. Absentele nemotivate se inregistreaza obligatoriu in Revisal? 2. Daca se inregistreaza in Revisal care este procesul , daca salariatul ... (vezi toată discuția)
Urgent - suspendare cim pt absenta Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata, Am urmatoarea nelamurire: daca de exemplu vineri 17.01.2020 nu s-a prezentat la munca 1 salariat si nici astazi, maine va veni la munca, ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata revisal STEFAN ALINA STEFAN ALINA Daca am transmis la ITM revisal cf.HG 500 actualizat, dar nu am trecut zilele de concedii fara plata aferente lunii august, cum pot opera acum ? ca si corectie ... (vezi toată discuția)