avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1877 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu fara plata revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu fara plata revisal

Daca am transmis la ITM revisal cf.HG 500 actualizat, dar nu am trecut zilele de concedii fara plata aferente lunii august, cum pot opera acum ? ca si corectie sau modificare? Sau pur si simplu le operez si le mai transmit odata? Care este termenul de transmitere a zilelor de Concediu fara plata si absente nemotivate?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 12:02, 29 Septembrie 2011
Daca ati transmis si este nevoie sa completati ca urmare a unei omisiuni, faceti corectia necesara si transmiteti-o.
Revin cu o intrebare, Conform Regulamentului intern al societatii CIm se suspenda daca salariatul absenteaza 3 zile consecutive. Daca am un caz in care salariatul a absentat 7 zile dar nu consecutive (respectiv 2, 2,,1, 2) societatea nu i-a intocmit decizie de suspendare, totusi aceste zile trebuie inregistrate in Revisal ca si suspendare? Daca da efectuez 4 inregistrari de absente?
Va multumesc
Art. 51/2 din Cod stabileste ca in cazul absentelor nemotivate CIM se suspenda in conditiile stabilite prin CCM si/sau RI.
In conditiile mentionate de dvs. nu aveti temeiuri pentru operarea suspendarii.
Pentru a le avea, trebuie efectuate niste modificari in documentele in baza carora puteti opera suspendarea in aceste cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune absente nemotivate broscuta21 broscuta21 Buna dimineata, Tocmai m-am lovit de urmatoarea situatie: un angajat nu a venit la munca, nu a anuntat, conducerea a zis sa-i trecem ziua respectiva ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea si eu nevoie de o parere pentru urmatoarea ... cnghr cnghr Buna ziua, As avea si eu nevoie de o parere pentru urmatoarea situatie: Un salariat absenteaza nemotivat de la locul de munca pe o perioada de 5 zile, este ... (vezi toată discuția)
Revisal si desfacerea contractului de munca MariaRamona MariaRamona Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie sa procedez in situatia in care am un salariat care a absentat 3 zile consecutive? Conform Regulamentului Intern ... (vezi toată discuția)