Apartamentul a fost proprietatea firmei intre 2014 si 2017. Pentru datoria acumulata in acesti ani firma are un proces in derulare cu asociatia de proprietari (asta mi s a comunicat de fosta proprietara). Firma aceasta a vandut doamnei in 2017.
In ziua semnarii CV intre mine si aceasta doamna, avea datorii din 2017, de cand a dobandit ap, de 5600 lei si s a folosit de adeverinta falsa pentru a putea vinde, datorie de care nu stiam. Acum doua zile mi s a comunicat situatia apartamentului proprietara prezentandu mi un OP cu suma de 5600 virata in contul asociatiei dar datoria firmei a ramas pe liste.
Ordinum de plata a fost efectuat pe 24.08.2018. Vanzarea s a facut in luna iulie.
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:
Buna seara,
Va trebui sa va adresati intai politiei pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata (322 CP) si apoi REFUZATI sa achitati orice datorie.
Daca e cazul va adresati si instantei. E posibil ca acele datorii sa fie prescrise dar, ca de obicei, presedintii de asociatie, in maretele lor cunostinte, sa le tina in liste.
Solicitati o copie de pe adeverinta de la notar.
ń.