avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Activitate robertmnx

Activitate robertmnx

Buna seara , Am provocat un accident in noiembrie 2016 cu 1 victima si din cauza ca am oprit masina la 10 metri de producerea accidentului am fost suspect pentru parasirea locului accidentului . Am tot asteptat semne de la politie si am aflat ca victima a avut 25 de zile de ingrijiri medicale.; Apoi am fost chemat la o declaratie , am mers, am dat-o , iar acum in iulie 2018 am primit acasa decizie de la procuror privind clasarea ambelor capete de acuzare si ca victima are drept de recurs in 15 zile . De atunci nu mai stiu nimic si astazi a venit o citatie intr-un dosar civil de pretentii ale victimei cu societatea de asigurari in care sunt chemat in claitate de intervenient . De aici vine prima mea intrebare - Ce inseamna aceasta citatie in instanta in calitate de intervenient ?

In tot acest timp din cauza suspectarii de parasire a locului accidentului nu am avut dovada cu drept de circulatie , am avut fara. Eu inca nu am primit hotararea definitiva de clasare , doar decizia procurorului . In dosarul civil cu asigurarea ultima solutie a instantei este suspendarea judecarii cauzei pana la decizia definitiva a cauzei care face obiectul dosarului . De aici si a doua intrebare a mea - Daca s-a inceput dosarul civil cu pretentii inseamna ca decizia procurorului de clasare a ramas definitiva ? Si daca da , asta inseamna ca imi pot ridica permisul ?