avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permisul de conducere in urma unei clasari
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permisul de conducere in urma unei clasari

Buna seara , Am provocat un accident in noiembrie 2016 cu 1 victima si din cauza ca am oprit masina la 10 metri de producerea accidentului am fost suspect pentru parasirea locului accidentului . Am tot asteptat semne de la politie si am aflat ca victima a avut 25 de zile de ingrijiri medicale.; Apoi am fost chemat la o declaratie , am mers, am dat-o , iar acum in iulie 2018 am primit acasa decizie de la procuror privind clasarea ambelor capete de acuzare si ca victima are drept de recurs in 15 zile . De atunci nu mai stiu nimic si astazi a venit o citatie intr-un dosar civil de pretentii ale victimei cu societatea de asigurari in care sunt chemat in claitate de intervenient . De aici vine prima mea intrebare - Ce inseamna aceasta citatie in instanta in calitate de intervenient ?

In tot acest timp din cauza suspectarii de parasire a locului accidentului nu am avut dovada cu drept de circulatie , am avut fara. Eu inca nu am primit hotararea definitiva de clasare , doar decizia procurorului . In dosarul civil cu asigurarea ultima solutie a instantei este suspendarea judecarii cauzei pana la decizia definitiva a cauzei care face obiectul dosarului . De aici si a doua intrebare a mea - Daca s-a inceput dosarul civil cu pretentii inseamna ca decizia procurorului de clasare a ramas definitiva ? Si daca da , asta inseamna ca imi pot ridica permisul ?
Ultima modificare: Vineri, 31 August 2018
robertmnx, utilizator
Mergeti cu ordonanta de clasare si dovada fara drept de circulatie sa va ridicati permisul.
Trebuia sa mergeti de cand v-a fost comunicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victima neanuntat la politie Bamburic01 Bamburic01 Buna ziua, Acum 1 luna si o sapt ,am acrosat un pieton pe trecerea de pieton ,din inconstienta si speriat fiind de un grup de pers aflate in apropriere de ... (vezi toată discuția)
Dosar accident termen jony1972 jony1972 Am facut un accident rutier in data de 1 iulie. Mai precis am intors masina pe un drum in afara localitatii si in timp ce efectuam manevra de intoarcere, venea ... (vezi toată discuția)
Retinere permis mmsavu mmsavu Buna Ziua Anul trecut am fost implicat intr\'un accident rutier soldat cu vatamare de persoana asa cum scrie si pe dovada ulterior data la fata ... (vezi toată discuția)