am si eu nevoie de o lamurire!sunt pusa pentru prima data in fata unei situatii in care nu prea stiu ce atitudine sa am!in spatiul in care locuiesc s-a savarsit o inselaciune,mentionez ca locul respectiv nu este proprietatea mea, dar, din cate stiu, doar eu si proprietarul avem cheie de acolo.eu stau doar de cateva luni acolo.nu este formulata nici o acuzatie asupra mea, dar m.am trezit cu politia la usa si am foat rugata insistent sa ii insotesc la politie pt declaratii.am mers pt ca nu stiam nici macar despre ce e vorba.acolo am fost rugata sa declar tot ce am facut intr.o anumita perioada de zile si apoi informata ca in urma declaratiei voi fi nevoita sa sustin si un test cu poligraful.am declarat in scris ca refuz sa dau orice declaratie pentru ca nu stiam nici pentru ce declar.am aflat ulterior ca in incinta locuintei s-a savarsit o inselaciune, de catre un autor necunoscut, si cei de la sectie doreau foarte mult sa gaseasca un vinovat, in asa fel incat m.au tratat ca pe un infractor.vreau sa stiu in ce masura sunt obligata sa dau acel test poligraf, deoarece sunt o persoana foarte emotiva, sunt sigura ca ma voi pierde in fata acelei persoane,mai ales ca sunt intr.o perioada foarte stresanta in care intr-o luna de zile am de sustinut 15 examene deoarece sunt studenta la 2 facultati, ambele la zi, din care una este facultatea de drept!stiu ca nu sunt obligata sa sustin acel test, dar mai stiu si ca asta ar putea sa reprezinte un dezavantaj pentru mine, atata timp cat nu se va gasi autorul faptei.nu exista decat o descriere a lui din spusele pagubitului.pot fi acuzata de ceva?!sau se poate ajunge la o rezolvare a dosarului fara gasirea acelei pers!