Pentru AnCh.
Nice!
La doi ani distanta sunt in aceeasi situatie.Sper ca si tu ai rezolvat favorabil
Cum a fost la mine:
La achizitionarea noii masini pe numele sotiei (pe cea veche nu am vandut-o inca),mi sa spus oficial la ADP ca nu se poate transfera si locul de parcare pe numele sotiei. Asta intentionam ca sa nu fiu si eu in continuare angrenat la taxe si impozite.Bineinteles ca au cerut pe deasupra si Contract de comodat cu toate ca convietuim la aceeasi adresa.
Chiar si in acest context sot-sotie,ADP aduce in discutie lista de asteptare ceea ce nu mi se pare in regula.
Neavand alta varianta am acceptat si ADP a incheiat un nou contract pe noua masina,pe acelasi loc de parcare,cu aceeasi nr.de autorizatie, tot pe numele meu.
Contractul vechi aferent celeilalte masini sa anulat.
Acuma cu statul tau linistit ma cam indoiesc.
De ce:
Mai intai, daca vinzi masina,locul de parcare devine ''descoperit''.El nu mai este asociat unui autovehicul oficial in actele ADP si mai ales in situatia cand a expirat taxa anuala.
Apoi situatia de litigiu a locului de parcare ocupat abuziv si fara identificare a autorului (am patit asta).Daca se apeleaza la Politia locala pentru revendicare loc ocupat,ei vor cere sa prezinti contractul si autorizatia ADP. Iar in baza lor de date foarte usor observa ca masina ta nu mai este la acel domiciliu.
In concluzie,locul de parcare in varianta ''statului linistit'' se pierde foarte usor.
Tema de casa:
In contextul celor relatate mai sus in care ADP invoca lista de asteptare intreb si eu:
Daca se muta cineva in acelasi imobil si in aceeasi scara de bloc de la et.4,la et.3,in mod normal trebuie incheiat un alt contract la ADP cu noua adresa.Din nou vor aduce in discutie lista?
Ca tot de lista amintesc ei si la vanzare-cumparare proprietate.Adica mai exact,cumparatorul avand autoturism nu are prioritate asupra locului de parcare al vanzatorului, ci acela de pe lista care poate sa locuiasca chiar intr-un imobil adiacent.Cunosc situatii.
Cu stima.