avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Activitate Costianu Lenuta

Activitate Costianu Lenuta

Mulțumesc , așa este ,pe extrasul CF ,Reveica/Rebeca este născută Comșa , in urma succesiunii , fiind femeie nu avea drepturi și reprezenta soțul....

Buna ziua , as dori daca puti sa ma ajutati in urmatoarea problema :
am un extras CF din 1917 unde figureaza urmatoarele nume :
Komsa Xenofon , Komsa Gyorgy , Burlea Ianosne , Komsa Rebeka ;
in certificatele de deces sunt :
Comsa Senofon , Comsa Gheorghe , Burlea Ioan , Comsa Reveica
care e modalitatea de a demonstra ca sunt aceleasi persoane ?
Problema e ca nu pot fizic , nu am cum , pe unde sa o duc de acolo , nu e drum de acces , cel care a fost e plin de mal adus de ape si gropi facute de budozere cand au lucrat la spartura din dig;casa este aproape de dig , cativa metri si cam 100 m de spartura din dig .Au trecut doua luni
si Primaria nu poate interveni pe un drum "' privat"; la inundatiile din 1974 drumul public a fost astupat de dig , altul nu s-a mai facut , e problema noastra acum ????
Eu pesonal da , mai stiu persoane care au asigurari incheiate , oricum nu sunt multi ..
INGRIJESC O BATRANA IMOBILIZATA LA PAT , A TREBUIT SA O DUC LA DOCTOR , SINGURA MODALITATE DE A O SCOATE DE ACOLO A FOST CU 112 ;A FOST DUSA LA URGENTA , PLIMBATA TOATA NOAPTEA INTRE SPITALE , MI S-A SPUS LA UN MOMENT DAT SA O IAU IN SPATE SA O DUC UNDE STIU...AM PLECAT I-AM IGIENIZAT CAMERA CUM S-A PUTUT SI A DOUA ZI AU ADUS-O CUMVA CU O TARGA . ARE SONDA VEZICALA , ACEASTA SE OBTINE DUPA UN CONSULT L-A MEDICUL UROLOG , CUM POT SA O DUC ? ARE PROBLEME RESPIRATORII NIMENI NU VREA SA O MAI PRIMEASCA , EA SE CHINUIE ARE ZILE ;OARE OAMENII BATRANI , SINGURI SI UITATI DE PRIN SATE NU MAI AU NICI O SANSA ?MENTIONEZ CA LOCUIESC IN SAT LUNCA MARCUSULUI COVASNA , INTAMPLAREA EXPUSA MAI SUS A AVUT LOC LA CATEVA SAPTAMANI DUPA INUNDATIILE DIN IULIE , RAUL TARLUNG S-A RUPT IN FATA SOTULUI MEU CARE INCERCA SA INCARCE SACI CU DOI VECINI , MALUL S-A RUPT , UNUL DINTRE EI A FOST PRINS IN ULTIMA CLIPA ....
Cum putem afla noi locuitorii din Lunca Marcusului si Bacel Covasna ce
s-a intamplat cu hartiile , anchetele sociale facute imediat dupa inundatii ,am asteptat de atunci un semn , raspuns , multi dintre noi am contat pe acei bani , vine iarna , sa-i mai asteptam sau sa ne luam gandul?
Daca s-a construit un dig la inundatiile din 1974, pe Tarlung , Lunca Marcusului Covasna si drumul care exista atunci pe langa apa nu mai e ;
s-a emis in 2015 o autorizatie de constructie , de competenta cui este rezolvarea accesului la proprietate?