avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate Robinho81

Activitate Robinho81

Răspuns la discuția Teava gaz
Dupa multe batai de cap si timp pierdut, am reusit sa 'scot' teava principala de gaz din apartament si introdus pe unde ii este locul , multumesc pentru informatii
Răspuns la discuția Teava gaz
Clădirea aceasta inițial trebuia sa fie un spital. Pentru țeavă respectiva ar trebui totuși sa existe undeva un proiect, ma gândesc, și mai demult trebuiau sa se respecte anumite condiții. Sau nu mai contează acest lucru dacă aparține asociației de locatari?
Răspuns la discuția Teava gaz
Aceasta teava este cea principala, este singurul traseu,din aceasta pornesc contorizarile individuale la fiecare apartament.Multumesc frumos pt lamuriri
Răspuns la discuția Teava gaz
Apartamentele sunt contorizate individual . In cazul in care nu voi ajunge la un consens cu distribuitorul de gaze , ma gandeam chiar sa imi incerc norocul la protectia consumatorului, sa vedem.
Multumesc
Răspuns la discuția Teava gaz
Mulțumesc pentru raspuns
Discuție Teava gaz
Buna ziua.
Nu stiu daca este locul potrivit unde ma pot adresa .
Teava de gaz de 2 toli care alimenteaza tot blocul intra prin apartamentul meu ( la parter ) pe o distanta de vreo 7 m, iese si se continua pe scara blocului spre celelalte apartamente,Cei de la Eon nu a trebuit sa mai conduca conducta in jurul blocului si atunci asta li s-a parut solutia cea mai buna sa treaca prin primul apartament.
Este singurul apartament din localitate cu aceasta solutie de introducere
Recent am cumparat apartamentul si inca nu am inceput renovarile necesare.
As dori sa intreb daca, credeti ca am ceva sanse sa scot teava aceasta din apartament si cineva sa o puna roata asa cum este normal ? Cand s-a introdus gazul in bloc , cum s-a permis oare acest lucru ? S-a facut oare legal acest lucru ?
Cu cei de la Gaz inca nu am discutat serios de aceasta treaba , mi-e frica ca imi vor respinge foarte usor cererea , am zis totusi sa cer o parere si de la dvs .

Multumesc