În decembrie 2016 am încheiat un contract cu RDS-RCS la care am achiziționat un telefon in valoare de 449 lei , în momentul acela am beneficiat de un vaucer in valoare de 230 lei care sa scăzut din prețul telefonului si am mai plătit 12 luni rata telefonului 18lei deci am achitat plata integrală a tel.. In luna iulie 2018 am reziliat contractul si in luna septembrie 2018 deci dupa inca trei luni de achitare a celorlalte servicii mi-a venit o factură de 1150 lei . M-am prezentat la sediul lor ca sa mi se explice in ce consta aceasta factură si mi sa dat următorul raspuns : trebuie sa plătesc taxa de reziliere contract de 100 euro + diferenta telefonului la pretul de acum nu la cel pe care l-am achiziționat + taxa de 250 lei ptr.ca am folosit serviciile lor aceasta fiind pe toata perioada contractuală de 24 luni si trebuie so plătesc integral. Ce credeti este corect cum au procedat ?
Buna ziua. Am reziliat in luna iulie un contract de telefonie mobila cu RCS-RDS desi acesta expira in decembrie 2o18 . Si dupa luni aproape primesc un mesaj ca am de plata o sumă enormă. Am mers la ei si mi sa spus ca aceasta include o taxă de reziliere de 100 de euro ,plus telefonul pe care l-am plătit în rate timp de un an de zile si pe langa taxă de 250lei ca am folosit serviciile lor aceasta taxa fiind pe 24 luni . Eu mai având 6 luni este corect sa plătesc toate aceste taxe . Multumesc.