avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Rds-Rcs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Rds-Rcs

În decembrie 2016 am încheiat un contract cu RDS-RCS la care am achiziționat un telefon in valoare de 449 lei , în momentul acela am beneficiat de un vaucer in valoare de 230 lei care sa scăzut din prețul telefonului si am mai plătit 12 luni rata telefonului 18lei deci am achitat plata integrală a tel.. In luna iulie 2018 am reziliat contractul si in luna septembrie 2018 deci dupa inca trei luni de achitare a celorlalte servicii mi-a venit o factură de 1150 lei . M-am prezentat la sediul lor ca sa mi se explice in ce consta aceasta factură si mi sa dat următorul raspuns : trebuie sa plătesc taxa de reziliere contract de 100 euro + diferenta telefonului la pretul de acum nu la cel pe care l-am achiziționat + taxa de 250 lei ptr.ca am folosit serviciile lor aceasta fiind pe toata perioada contractuală de 24 luni si trebuie so plătesc integral. Ce credeti este corect cum au procedat ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:33, 8 Septembrie 2018
Totul e scris în contractul dvs. Atumci când în cadrul unui contract ați beneficiat de reduceri, avantaje, etc., contractul trebuie executat în totalitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de solutionare garantie telefon mobil defect vpatrana vpatrana Cu stima! As avea rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea problema pe care o am cu RCS & RDS / Digi privind inlocuirea unui telefon Allview P6 Energy lite ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)