Buna Magdala!
Acum dupa o luna de la cele intamplate, in contul meu sa restituit o parte din suma. 560 de lei au fost retinuti ca fiind dobanda recalculate la acel credit achitat in Aprilie. Am primit acasa doar acum 2 intiintari de plata, una pentru valoare creditului plus cheltuieli de judecata si a dou-a instiintare pentru suma de 600 de lei care ar insemna acea dobanda recalculate... dar tot nu e 560 cat au retinut ei. Deci ce am primit eu prim posta nu bate cu ce fac ei cu, conturile mele. E foarte confuza treaba. Deocamdata avocatul a comunicat sistarea popririi dar nu pentru toata suma... nu am primit inapoi si partea retinuta de ei de 560 de lei. Am sa va tin la current cu ce aflu si eu dar dupa cum dumneavoastra stiti mai bine, dureaza mult pana se fac progrese. Eu acum incerc sa traiesc de la o luna la alta pentru ca am avut si de dat datorii luate pentru a platii avocatul si taxele pentru contestarea executarii. Daca aveti ceva sfaturi sunt binevenite in stabilirea unui prejudiciu sau a unei tactici de abordare.
Va multumesc!
Magdala a scris:
Mergeti la cei care v-au blocat contul aratati-le ca totul este platit si cereti-le sa dea ordin bancii sa va deblocheze ori sa dea ordin excutorului,ca acesta sa dea ordin bancii sa va deblocheze contul.Inca de acasa pregatiti cererea scrisa in acest sens si insistati sa o inregistreze.La 30 de zile ei sunt obligati sa va dea un raspuns si,daca exista dovada platii si plata este integrala va vor debloca contul sau o vor pati rau de tot..Daca nu vor sa inregistreze cererea chemati Politia sa faca Proces Verbal de refuz al lor sa inregistreze o cerere.Cu Procesul verbal si cu dovada ca datoria este platita ii dati in judecata si cereti deblocarea contului,despagubiri pentru neinregistrarea cererii si despagubiri pentru ca nu ati putut folosi proprii bani zile si luni de zile cu consecinta datoriilor.Cereti ca judecatorul sa puna datoriile dumneavoastra facute in acest timp pentru trai in sarcina lor.Dac credeti ca aveti dreptate 100% puneti cazul pe Facebook si alte pagini de net si faceti caz cu numele firmei care va blocheaza si numele executorului care nu face nimic...Tot ce v-am scris aici e din proprie experienta si tine foarte bine.Mult succes.