s-a cumparat casa pe numele socrului ,si s-a platit apoi cu banii de la nunta si restul cu rata din banca. restul ce a ramas de platit a fost platita de sot . Nu mi-a spus cat a platit socrul, dar cert e ca este pe numele lui. Socrul a platit prima parte cand sau facut actele, eu fiind la lucru, nu am vazut ce sa intocmit . Fiind sotul meu am avut incredere. Acum asi dorii sa stiu daca divortez si am un minor ce drepturi am,cat mi se cuvine.Sotul platea in fiecare luna rata la banca si eu intretineam casa si cheltuielile,ne mai ajutau si parintii. Dar acum e vorba de divort amiabil..credeti ca primesc ceva parte din casa aceea care 13 ani am intretinut cheltuielile? S-au trebuie sa mergem prin tribunal.? vreau sa stiu daca avem parte din aceea casa eu si fiica mea care acum este in clasa 0 de maine. Daca ne revine si nou un drept asi dori sa ma indrumati ce asi putea sa fac. Multumesc mult
casa a fost cumparata cu banii de la nunta si cu rate in banca de 13 ani de sot,dar eu il intretin din salariul meu pina in ziua de azi. toate cheltuieliile le platesc eu. mentionez ca avem si o fetita minora care merge in grupa 0 la scoala in luna aceasta, ce sanse am sa-mi cresc fetita in casa pe care o detinem acum de la parintii lui?.