avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters500418

Activitate ContSters500418

Răspuns la discuția Custodie exclusiva mama
Multumesc
Buna ziua,
As vrea sa stiu in caz de divort in ce conditii pot obtine custodie deplina, daca tatal nu s-a implicat deloc in cresterea copilului, nu are bunuri pe numele lui, nu a contribuit financiar la cresterea acestuia. Este vorba despre un copilas de 8 luni. Casatoria a fost mai mult sau mai putin facuta pentu copil. Exista neintelegeri in ce priveste buna crestere a copilui, siguranta si sanatatea acestuia. (E.g cum ar trebui imbracat de gros , ce temperatura ar trebui sa existe in casa..., cum ar trebui sa fie imbracat afara, igiena etc) Tin sa precizez ca tatal consuma alcool regulat si de cele mai multe ori discutiile normale dintre soti degenereaza si se soldeaza cu certuri, ridicarea tonului de fata cu copilul ( din partea tatalui ); m-a chiar dat afara din casa de cateva ori, casa fiind pe numele fratelui sau. O data mi s-a impus sa plec fara copil, desi am refuzat. Mi-a spus sa las copilul in patut si sa parasesc incinta, tarziu dupa miezul noptii. Nu vrea sa renunte la drepturile parentale si ma ameninta ca va lupta pt acestea. Are venituri incerte, in sensul ca are un salar minim pe economie la firma lui , iar profitul oscileaza. Nu cred ca si-ar permite sa sa se intretina atat pe el cat si pe copil.
Ce-ar fi de facut?