avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate Emanuella.A.

Activitate Emanuella.A.

Răspuns la discuția Ajutor-pensie alimentara
eu nu stiu de tatal meu absolut nimic(domiciliu,loc de munca).sunt din bucuresti(sector 3) unde anume e judecatoria ? ce cheltuieli se pot ivi?multumesc din suflet pentru ajutor!
Am 18 ani sunt eleva in clasa a 12-a la liceu si doresc sa imi continui studiile.Parinti mei sunt divortati,locuiesc cu mama dar nu primesc nici un ban de la tatal meu care nu imi da nici un semn de viata.Mama nu vrea sa faca nimica pentru a imi capata drepturile de frica lui(mama e pensionata si are o pensie infima).Cand au facut divortul mama a primit drept de pensie alimentara pentru mine dar fiind prin 94 sumele nu mai sujnt valabile(era pensia cum ar venii 100 lei vechi din cate tin minte) ceva absurd .Cum pot sa fac rost de aceste drepturi la cine pot apela.Va rog din suflet cine poate sa imi zica si/sau sa ma sprijine,vreau sa imi primesc banii inapoi si pentru perioada in care am fost minora si din cate stiu tatal trebuie sa imi plateasca pensie alimentara atata timp cat urmez studii.Astept urgent un raspuns!