avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate Constantin Albinetz

Activitate Constantin Albinetz

În condițiile actuale (Covid 19) și a legilor în vigoare, funcționarii publici pot fi trimiși în ȘOMAJ TEHNIC ? Este vorba de Serviciul Cultură, Sport, aflat în subordinea aparatului de lucru al primarului. Pe ce perioadă se pot suspenda contractele de muncă ? Mulțumiri anticipate !
Multumesc frumos pentru raspuns si promptitudine.
Multumesc frumos pentru raspuns, dar înca nu stiu dacă voi beneficia. La încheierea cărții mele de muncă scrie că am vechime de 24 ani si 11 luni la grupa a II-a de muncă; eu am lucrat intr-un ISCIP-fermă porcina de stat, iar activitatea desfășurată ,,creșterea si ingrijirea animalelor” această activitate se incadrează condiții grele de muncă, la punctul e)/anexele nr. 2 și 3 la care faceti referire ?
M-am pensionat la 1 martie 1994, iar în perioada 18.03. 1969 până la 01.03.1994 este vechime în muncă la grupa a II-a (în procent de 100%), în total de 24 ani și 11 luni . Întrebarea este dacă voi beneficia de recalcularea pensiei conform modificarilor care intra în vigoare de la 1 octombrie 2018 ? având în vedere lipsa unei luni pentru a avea vechime de 25 ani la grupa II.