Mulțumesc pentru răspuns, dar sincer, nu cred că este cel ce-mi trebuie. Poate nu l-am formulat eu bine, ori poate dvs. nu l-ați înțeles. Întrebam: dacă în perioada în care mă aflu într-un raport de munca ( eu fiind funcționar public într-o instituție) și pentru că doresc să testez altceva, nefiind suspendată, pot să închei un alt contract de muncă cu un alt angajator, fără să intru în conflict, cumva? Adică dacă sunt în CFP timp de 90 de zile pot să lucrez în altă parte cu un contract de muncă individual? Nu am găsit un articol în 188/1999 care să mă lămurească în acest sens. Vă mulțumesc!
Bună ziua,
Sunt funcționar public și doresc să mă suspend pentru o perioadă de 1 an. Am găsit o alternativă și doresc să încerc, dar, dacă alegerea făcută se dovedește a nu fi ceva ce îmi trebuie, să am unde să mă întorc. Dacă solicitarea mea privind suspendarea nu o să fie favorabilă, pot opta pentru varianta de 90 de zile CFP? În acest timp semnând un contract de muncă cu un alt angajator? Menționez că solicitarea mea privind suspendarea am făcut-o invocând art. 95, alin. 2 din Legea 188/1999, legea funcționarilor publici, republicată cu modificările și completările ulterioare.