Nu stiu sa explic doar"babeste"... Doua persoane suntem girant una la alta in dosar. Cealalta persoana nu si a platit numai trei rate si mi a facut mie proprie dar si ea era angajata(lucram in acelas loc) eu am crezut ca mi se trage din salar pt creditul meu dar la cateva luni mi a venit proprire pt creditul meu si atunci numa i a facut si ei proprire si de atunci avem amandoua 50%din salar. Problema e ca ei o sa i se termine creditul si eu o sa raman cu restanta. De ce nu i au tras ei pt creditul ei? ! As putea face ceva in acest sens, adica, nu stiu, din suma pusa de mine pt dosarul ei sa treaca cumva in dosarul meu. Eu am depus pt ea undeva la 9000 iar in dosarul meu undeva la1200 impreuna. Multumesc frumos!
Multumesc. Insa mi se pare ciudat sa plateasca coplatitorul un an de zile aproape si numai dupa sa i se faca proprire imprumutantului
In primul mesaj era invers... prima data coplatitorului si apoi imprumutantului..
Intr un contract credit nevoi personale cu coplatitor, se poate face prorire salariala imprumutantului si nu coplatitorului prima data, mentionez ca acesta din urma era angajat la data creerii propririi. Multumesc!