avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit cu executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Credit cu executare silita

Intr un contract credit nevoi personale cu coplatitor, se poate face prorire salariala imprumutantului si nu coplatitorului prima data, mentionez ca acesta din urma era angajat la data creerii propririi. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alyclau , utilizator 13:48, 18 Februarie 2019
Da, ar trebui sa se faca poprire imprumutatului.
Trebuie insa vazute si actele de avocat.
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc. Insa mi se pare ciudat sa plateasca coplatitorul un an de zile aproape si numai dupa sa i se faca proprire imprumutantului
In primul mesaj era invers... prima data coplatitorului si apoi imprumutantului..
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2019
Alyclau, utilizator
Se executa cel care poate fi executat.
Nu stiu sa explic doar"babeste"... Doua persoane suntem girant una la alta in dosar. Cealalta persoana nu si a platit numai trei rate si mi a facut mie proprie dar si ea era angajata(lucram in acelas loc) eu am crezut ca mi se trage din salar pt creditul meu dar la cateva luni mi a venit proprire pt creditul meu si atunci numa i a facut si ei proprire si de atunci avem amandoua 50%din salar. Problema e ca ei o sa i se termine creditul si eu o sa raman cu restanta. De ce nu i au tras ei pt creditul ei? ! As putea face ceva in acest sens, adica, nu stiu, din suma pusa de mine pt dosarul ei sa treaca cumva in dosarul meu. Eu am depus pt ea undeva la 9000 iar in dosarul meu undeva la1200 impreuna. Multumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2019
Alyclau, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la firma de recuperare kika85 kika85 Am si eu o problema mare si sper sa ma puteti ajuta si pe mine.Sotul meu a facut un credit in banca acum 6 ani , 5 ani a platit ratele la zi si chear cate 2 ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la un credit de nevoi personale cu ipoteca mirusaby mirusaby Buna ziua, Am si eu urmatoarea pb.: in 2008 am girat pe cineva, o ruda apropiatala un credit de nevoi pers. cu ipoteca.In 2010 cand eu am vrut sa fac o ... (vezi toată discuția)
Înștiințare de poprire Gabigeo Gabigeo Bună seara! Am avut un credit de nevoi personale încheiat la Raiffeisen bank în 2016 la sfârșitul anului. Vineri pe data de 02.08. 2019 mi-a venit la ... (vezi toată discuția)