avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Activitate Filipiuliaelena25

Activitate Filipiuliaelena25

Buna seara,

In aceasta seara am primit o instiintare si in acelasi timp o invitatie la Primarie cu privire la crestea si educatia copilului meu.
Tatal acestuia, cu care am o relatie defectuoasa inca de la nasterea copilului a cerut in instanta modificare programului de vizita, care initial era in prima si a 3 a sapt din luna de la 10-12 sambata si duminica si pe care drept sa va spun nici macar atunci de cele mai multe ori nu se prezenta, cerand urmatoarele:
- prima si a 3a sapt din luna de sambata ora 10 pana duminica ora 14
-o saptamana din vacanta de iarna
- o luna din vacanta de vara de pe 01.07-31.07
- de sarbatorile pascale si de craciun in anul impar la el cat si de ziua de nastere a lui si in zilele de nastere ale copilului

Intrebarea mea este ce pot face ca dansul sa nu castige cele cerute, avand in vedere ca acesta nu s-a prezentata la programul de vizita din ultimele 5 luni, nu a dat niciun semn si nici nu mi a adresat vreo intrebare cu privire la starea copilului in tot acest timp, are un comportament violent chiar si cu parintii lui ?
specific ca el si-a motivat prezenta cerere prin faptul ca eu nu ii permit sa aibe contact cu baiatul desi chiar daca mi am schimbat domiciliul i-am specificat si dansului adresa si oricand ar fi putut sa vina sa -l vada