avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate Ana24M

Activitate Ana24M

Răspuns la discuția Returnare bani termopane
Va multumesc pt raspuns!
"In conditiile in care normele in domeniu impun ca modernizarea energetica sa se execute integral,ca aspectul imobilului sa fie uniform,utilizand aceleasi materiale este greu de crezut ca executantul va accepta sa pastreze vechea tamplarie termopan care asigura eficienta energetica scazuta"
Mentionez ca administratorul a pus un anunt prin care solicita ca proprietarii care nu doresc inlocuirea tamplariei sa faca o cerere scrisa, deci este un aspect permis.
Eu as dori pastrarea termopanelor montate personal dar cel care se ocupa de reabilitare a spus ca inchiderea balconului obliga la inlocuirea celor vechi din cauza unor aspecte tehnice.

Inca o intrebare, va rog: fiind la etajul 1, e singurul apartament care, din constructie, a avut inchiderea balconului cuprinzand si geamul de la camera. Omul cu termopanele zice ca izolarea balconului nu va include si acest geam.
Nu este corect ca reabilitarea sa respecte constructia initiala a blocului?

Va multumesc!
In prezent, blocul in care locuiesc se afla in curs de reabilitare termica.
Cineva mi-a spus, la un moment dat, ca proprietarilor care vor sa-si pastreze termopanele montate li se va returna contravaloarea acestora.
Imi puteti spune daca este adevarat?
Va multumesc!