avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate dantzi

Activitate dantzi

Buna ziua, sunt de curând proprietarul unui apartament și întâmpin următoarea problema - pe lista cu plata cheltuielilor nu este trecut nici un nume ( administrator,președinte,cenzor) sau un sediu la care poate fi găsita vreuna din aceste persoane,nu este afisata modalitatea în care se da citirea la apa, nu este afișat contul bancar in care se pot plati cheltuielile. Trebuie să mă informez prin vecini pe care nici nu-i cunosc, despre toate acestea ? In ziua de astăzi nu-ți răspunde nimeni dacă-i bați la ușă și nu te cunoaște.Oare toate aceste informații nu este obligatoriu sa fie afișate la avizier? Doresc să fac o sesizare.Unde pot să mă adresez in acest caz?
.Am sa caut un avocat dar daca stie cineva vreun avocat bun pe astfel de spete ( din orice colt al tarii ) rog frumos sa ma ajutati.Va multumesc!
Va multumesc foarte mult ptr raspuns D-na Raluca.Am facut reclamatie la ANAF Antifrauda si mi-au raspuns ca "informatiile obtinute sau masurile dispuse de inspectorii antifrauda intra sub incidenta secretului fiscal si pot fi transmise doar autoritatilor publice" Oare daca il dau in judecata am vreo sansa de castig in baza constatarilor ANAF Antifrauda?
Radiografii am.Documente justificative ale platii nu se ingramadeste niciun doctor sa-ti dea.Concluzie : raman cu banii dati si fara dinti.Invatatura de minte ptr viitor.Va multumesc.
Buna ziua,am fost la un medic stomatolog si am platit aprox 35000 lei si nu am niciun bon fiscal/chitanta/factura.Acum am pb cu dantura si medicul imi cere iarasi bani pe lucrari platite si care nu au tinut nici macar 1 an. Medicii stomatologi nu au obligatia sa dea garantie materila ptr lucrarile efectuate? (implanturi).Daca il dau in judecata am vreo sansa sa recuperez o parte din bani?Daca cer fisa mea medicala medicul are obligatia sa mi-o elibereze?