avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, sunt de curând proprietarul unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, sunt de curând proprietarul unui apartament și întâmpin ...

Buna ziua, sunt de curând proprietarul unui apartament și întâmpin următoarea problema - pe lista cu plata cheltuielilor nu este trecut nici un nume ( administrator,președinte,cenzor) sau un sediu la care poate fi găsita vreuna din aceste persoane,nu este afisata modalitatea în care se da citirea la apa, nu este afișat contul bancar in care se pot plati cheltuielile. Trebuie să mă informez prin vecini pe care nici nu-i cunosc, despre toate acestea ? In ziua de astăzi nu-ți răspunde nimeni dacă-i bați la ușă și nu te cunoaște.Oare toate aceste informații nu este obligatoriu sa fie afișate la avizier? Doresc să fac o sesizare.Unde pot să mă adresez in acest caz?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 11:32, 24 Octombrie 2024
Buna ziua

Pentru astfel de sesizari trebuie sa va adresati primariei din localitatea/sectorul unde este acest imobil.

In mod normal aceste informatii trebuie sa le primiti de la presendinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificarea corectitudinii consumului de apa. unii membri din ... gabriela constantinescu gabriela constantinescu Verificarea corectitudinii consumului de apa. Unii membri din conducerea AP au \"1 leu\" la consumul de apa caldă (AC) și apa rece (AR). Acesta situație ... (vezi toată discuția)
Lista de intretinere "dispare" locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In mod misterios, lista de intretinere afisata la blocul meu cateodata \"dispare\". Adica este afisata si dupa cateva zile dezlipita de catre ... (vezi toată discuția)
Lista de intretinere Elenapusa Elenapusa Cand 2 luni la rand (ianuarie 2016 si februarie 2016) listele de intretinere sunt scrise de mana administratorei, si afisate la avizier fara semnatura ... (vezi toată discuția)