Sint afișate pe listele de plata de la avizier numai costurile, fara consumuri. Dar bănuială mea este că au afișat cum le-a convenit, nicidecum ce a transmis firma care face citirile, fiind conștienți că nimeni nu primește informații de la acea firma pe motiv de Legea privacy, in afara de conducerea AP. Nu e posibil ca un apt cu doua persoane sa aibe un leu de plata luna de luna la apa calda. Nu au fost plecați nicăieri, au locuit permanent in apt.
Dacă cer lămuriri conducerii AP ori mă refuza ori îmi dă aceleași cifre pe care tot ei le-au afișat la avizier. Pe mine mă interesează ce a transmis firma de apometre care face citirile și calculele. Au dreptate cei ce doresc contracte direct cu furnizorii; in cazul meu plătesc salarii conducerii AP ca sa mă împiedice să văd cu ochii mei ce transmite firma de apometre, ca sa mă oblige să plătesc furaciunile lor afișate la avizier.
w_v_w_v a scris:
Daca aveti rubrica consum individual apa rece apoi alaturi cost apa rece si consum apa calda si cost apa calda verificati daca e corect.
Daca au cativa litri 0.020m3 e afisat 0.02m3 si va raportati lapretul unui m3.
In cazul in care nu va lamuriti va adresati scris catre presedintele asociatiei si cereti lamuriri.