Ultima mea masina avea numere de Bacau, baiatul de la care am luat masina avea doar contract vanzare/cumparare, in momentul in care am facut contract cu el, acesta si-a bagat masina la fiscal de fata cu mine dupa care a scos-o si mi s-a pus mie stampila pe contract, eu am inmatriculat masina pe Botosani abia dupa 4 luni, si nu am avut nici un fel de problema. Ideea principala este ca nu stiu daca baiatul de la care am cumparat atunci masina avea fiscalul de la proprietarul din acte. Pentru ca daca nu avea, este acelasi lucru cu care ma confrunt acum si inseamna ca o sa pot inmatricula masina daca cel ce mi-o vinde imi da fiscalul lui.
ynocentta a scris:
CJ=Cluj
Va rog sa raspundeti cat mai elocvent posibil sa inteleg si eu.
Initial este obligatoriu ca dv sa prezentati problema cu care va confruntati de asa natura incat aceia care eventual doresc benevol sa acorde timp,cunostinte sa poata deslusi concret practic ce doriti dv
Ca sa nu intampinati probleme asteptati ca actualul detinator auto sa parcurga integral procedura de inmatriculare auto si dupa ce devine proprietar asupra bunului mobil puteti intocmi eventuale documente astfel incat sa deveniti dv proprietarul vehiculului