avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numar de inmatriculare pierdut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numar de inmatriculare pierdut

Salut, recent mi-am cumparat o masina inmatriculata pe Bacau, toate actele masinii sunt in regula, certificatul este instrainat catre mine si am si fiscal.. Problema mea este ca mi-am pierdut placuta de inmatriculare de BC de pe fata,eu am programare la preschimbare de numere pe 9 octombrie ..nu stiu cum sa procedez in cazul de fata, eu sunt din Botosani..trebuie sa merg la Bacau pentru o noua placuta ?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:07, 17 Septembrie 2018
Aveti dreptul sa solicitati la serviciul specializat al doilea numar de inmatriculare
Da, dar in pot lua de aici din Botosani ?

ynocentta a scris:

Aveti dreptul sa solicitati la serviciul specializat al doilea numar de inmatriculare

Da, dar in pot lua de aici din Botosani ?

ynocentta a scris:

Numai srrviciul de politie rutiera care a eliberat primul set de placute numere de inmatriculare poate sa elibereze al doilea set de placute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr. auto pierdut luchian_den85 luchian_den85 Mi-am pierdut una dintre placutele de inmatriculare si nu stiu unde trebuie sa ma duc pentru una noua. Am gasit informatii legate de documentatie dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Problema legata de numar de inmatriculare furat! Karapok Karapok Posstez si eu o speta legata de un numar de inmatriculare furat, pe data de 11.05.2017 am vrut sa plec cu masina la serviciu, si am constatat ca imi lipseste ... (vezi toată discuția)
Pierdere numar auto gabi_romanul gabi_romanul Am traversat un pasaj rutier inundat in urma unor ploi abundente.In timpul traversarii pasajului numarul auto din fata al autovehiculului s-a desprins din ... (vezi toată discuția)