avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate pierdere numar auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

pierdere numar auto

Am traversat un pasaj rutier inundat in urma unor ploi abundente.In timpul traversarii pasajului numarul auto din fata al autovehiculului s-a desprins din suportul sau Am incercat sa recuperez acea placuta dar nu a mai fost posibil.Ca urmare trebuie sa -mi pun o placuta noua.
Cui trebuie sa ma adresez ? Ce acte trebuie sa depun ?Ce costuri implica ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:07, 22 Mai 2012
mergi la politie, se depune o declaratie pe proprie raspundere ca ai pierdut placuta, platesti taxa pentru o placuta (40lei parca) si primesti placuta noua. bafta!
Contactati SPR evidenta auto eliberari numere inmatriculare local,detaliati situatia si vi se va elibera al doilea set de placute
Sunt necesare documentele autoturismului=cartea de identitate si talon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate circula în românia, sau nu, cu plăcuțe suplimentare preferențiale eliberate de autoritățile ale altor state? cyan cyan Avand in vedere ca forumul are profil juridic si o sectiune dedicata \"codului rutier si problemelor conexe\" iar \"subiectul zilei\" il reprezinta circulatia ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism la schimbarea propietarului? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Vreau s vand un autoturism care nu are timbrul de mediu platit. Autoturismul este inmatriculat pe RO din 1997. Din ce am citit radierea se face cand ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism avram172 avram172 Buna ziua. In noiembrie 2015 am vandut un autoturism care era inscris pe numele meu, incheind in acest sens acte de vanzare cumparare, am dat si certificatul ... (vezi toată discuția)