avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nr. Auto pierdut
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nr. Auto pierdut

Mi-am pierdut una dintre placutele de inmatriculare si nu stiu unde trebuie sa ma duc pentru una noua.
Am gasit informatii legate de documentatie dar nu stiu in judet trebuie sa merg. Eu sunt in jud. BV iar masina este inregistrata pe jud. HR.
Exista vreo posibilitate sa obtin o noua placuta fara sa ajung in jud. HR?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:20, 8 August 2018
Este necesar sa va adresati la serviciul specializat rutier care a eliberat placutele de inmatriculare care urmeaza sa va elibereze al doilea set de numere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar de inmatriculare pierdut Scofield Scofield Salut, recent mi-am cumparat o masina inmatriculata pe Bacau, toate actele masinii sunt in regula, certificatul este instrainat catre mine si am si fiscal.. ... (vezi toată discuția)
Problema legata de numar de inmatriculare furat! Karapok Karapok Posstez si eu o speta legata de un numar de inmatriculare furat, pe data de 11.05.2017 am vrut sa plec cu masina la serviciu, si am constatat ca imi lipseste ... (vezi toată discuția)
Ce contraventie primesc pentru circularea pe strazile germane cu placute de inmatriculare neomologate si se pot confisca ele fara o instiintate? daniela.b.i daniela.b.i PUNE GRATUIT O ÎNTREBARE în comunitatea avocatnet.ro (57 au întrebat astăzi) Salut daniela.b.i! Vrei să faci o faptă bună azi? Răspunde la o ... (vezi toată discuția)