avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate Nirolf24

Activitate Nirolf24

Răspuns la discuția Divorț și partaj
Bună ziua!
Poate sa-mi dea cineva un răspuns în legătură cu aportul adus de soție în casa? Cum se calculează și pe ce criterii? Va mulțumesc.

Nirolf24 a scris:

Bun,în familie am contribuit amandoi, soția în casa a muncit mai mult . Cat la suta se pune ca aport la veniturile familie?
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Pai sulta se stabileste functie si de aportul financiar dar si functie de aportul IN MUNCA SI CONTRIBUTIE al fiecaruia dintre membri. Atentie, aportul sotiei, in afara de cel financiar, are si aportul contributiei in casa.

Răspuns la discuția Divorț și partaj
Bun,în familie am contribuit amandoi, soția în casa a muncit mai mult . Cat la suta se pune ca aport la veniturile familie?
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Pai sulta se stabileste functie si de aportul financiar dar si functie de aportul IN MUNCA SI CONTRIBUTIE al fiecaruia dintre membri. Atentie, aportul sotiei, in afara de cel financiar, are si aportul contributiei in casa.

Bună seara, sunt căsătorit de 10 ani și am 2 copii, unul de 5 ani și celălalt de 9 ani. Împreună cu soția am luat un credit ipotecar și am achitat 60 % din credit. Soția vrea să divorțam și vrea cota jumate din apartament si copii . Eu am partipizat la veniturile familie cu mult mai mult decât soția. Eu vreau custodia copiilor comuna și sultanului către soție procentaj cun veniturile ei la bugetul familiei. Va mulțumesc!