avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț și partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț și partaj

Bună seara, sunt căsătorit de 10 ani și am 2 copii, unul de 5 ani și celălalt de 9 ani. Împreună cu soția am luat un credit ipotecar și am achitat 60 % din credit. Soția vrea să divorțam și vrea cota jumate din apartament si copii . Eu am partipizat la veniturile familie cu mult mai mult decât soția. Eu vreau custodia copiilor comuna și sultanului către soție procentaj cun veniturile ei la bugetul familiei. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Nirolf24 , utilizator 16:30, 18 Septembrie 2018
Buna seara,
Pai sulta se stabileste functie si de aportul financiar dar si functie de aportul IN MUNCA SI CONTRIBUTIE al fiecaruia dintre membri. Atentie, aportul sotiei, in afara de cel financiar, are si aportul contributiei in casa.
Bun,în familie am contribuit amandoi, soția în casa a muncit mai mult . Cat la suta se pune ca aport la veniturile familie?
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Pai sulta se stabileste functie si de aportul financiar dar si functie de aportul IN MUNCA SI CONTRIBUTIE al fiecaruia dintre membri. Atentie, aportul sotiei, in afara de cel financiar, are si aportul contributiei in casa.

Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
Nirolf24, utilizator
Bună ziua!
Poate sa-mi dea cineva un răspuns în legătură cu aportul adus de soție în casa? Cum se calculează și pe ce criterii? Va mulțumesc.

Nirolf24 a scris:

Bun,în familie am contribuit amandoi, soția în casa a muncit mai mult . Cat la suta se pune ca aport la veniturile familie?
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,

Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
Nirolf24, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort legal ursu67 ursu67 As dori sa divortez in coditiile in care am doi copii minori si o casa achizitionata in rate pe amandoi soti. Cum s-ar imparti casa in cazul in care nu ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj si custodie minor nsa nsa Am rugamintea de a ma ajuta cu cateva raspunsuri la o problema. Intentionez sa introduc actiune de divort, motivul principal fiind neintelegeri repetate cu ... (vezi toată discuția)
Partaj locuinta achizitionata prin credit ipotecar dodo2003 dodo2003 Buna ziua, Un bun prieten a divortat si urmeaza partajul. Obiectul partajului il face si o casa de locuit achizitionata prin credit ipotecar in care ... (vezi toată discuția)