avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate miamiabucuresti

Activitate miamiabucuresti

Restrictionare acces contor electric. Suntem 2 chiriasi, care locuiesc in 2 case alipite cu curte proprie, ambele contoare electrice se afla in curtea vecinului. Primii 3 ani, am avut acces, de un an, a tras gard fara sa ne intrebe sau sa ii zica proprietarului, pt un catel. NO comment! Acum stau intre 0 ora si trei ore sa imi ridice siguranta. mentionez ca putea face gardul mai in spate cu 2 metri si sa imi lase accesul la contor. Ce pot face? Prorietarul este un papa-lapte...
BUNA SEARA. cati caini poate tine o persoana pe proprietatea sa? Mentionez ca sunt 4 caini si 3 dintre ei sunt rotweiler, caini agresivi, care sunt tinuti in custi si plimbati fara botnita, atat pe drumul de servitute cat si in afara curtii. Al patrulea caine este un brac german care latra in fiecare noapte 3-4 ore. 6 oameni suntem deprivati de somn de mai mult de 6 luni. Ce putem face? Multumesc!
Discuție Teren forestier
buna ziua, am inteles ca in privinta terenurilor forestiere nu se poate defrisa mai mult de 5% (am un teren forestier de 2500 mp din care construibili sunt doar 125 mp, in care am si gardul.), dar as putea obtine autorizatie de constructie pe mai mult de cei 125 mp, daca nu defrisez copacii, ci ii includ in constructie. (a casei, a gardului)? Multumesc